Ügyintéző Adminisztrátor - Dr. Lenkei Állás

Ügyintéző Adminisztrátor

A Dr. Lenkei Egészségkultúra

budapesti központi irodájába
(Budapest, József krt. 8.)

Ügyintéző Adminisztrátor

munkatársakat keres

click the edit button to change this text.

Szeretnél egy jó állást?

Otthonosan mozogsz az ügyintézői feladatok ellátásában? Szereted precízen, pontosan elvégezni a rád bízott adminisztratív feladatokat? Nem rettensz meg a kihívásoktól és random feladatoktól, ugyanakkor a rutinfeladatok elvégzése sem untat? Ha mindezek illenek rád, akkor hirdetésünk neked szól.

A cég sikereit a kiváló minőség biztosítása mellett eredményorientált, összetartó csapatának köszönheti, ahol számíthatnak egymásra a munkatársak.

Nézzük mi vár rád ebben a pozícióban: elsődleges feladatod lesz irodáink zökkenőmentes működtetése a recepciós munkakör ellátásával, bejövő és kimenő posta kezelése, iktatása. Irodai karbantartási feladatok elvégeztetése, kapcsolattartás a szolgáltatókkal (pl.: ELMŰ, vízmű, takarító stb.). Adminisztrációs feladataid között fog szerepelni irodaszerek, irodai eszközök rendelése, raktárkészletük biztosítása, beszerzési folyamatuk teljes lebonyolítása. Regisztrált vásárlóink adatainak karbantartását is te végzed majd, pl.: kis betű, nagy betű elírás javítása. Feladatod lesz még munkaeszközök és munkaruhák biztosítása, azok kiadása, visszavétele. Kapcsolatot fogsz tartani az üzemorvossal és munkavédelmi tanácsadókkal. Ha rendelkezel hasonló területen szerzett tapasztalattal, B kategóriás jogosítvánnyal, és az Excelhez is értesz, akkor ez a te lehetőséged!

Önállóan végezheted majd a munkádat, miután megtanultad az alapokat. Jól elvégzett munkádért cserébe megbecsültségre számíthatsz tőlünk. Egy igazán jól szervezett, stabilan működő és dinamikus fejlődő cégcsoport csapatának hasznos tagja lehetsz.

Amennyiben a múltadban bizonyítottan jó eredményeket értél el, várjuk jelentkezésedet egy pár perces kérdőív kitöltésével!

Érdekelhet még…

Megosztás