Telefonos Ügyfélkapcsolati munkatárs - Dr. Lenkei Állás

Telefonos Ügyfélkapcsolati munkatárs

Webáruház tanácsadó - Call Center

A Dr. Lenkei Egészségkultúra

Ügyfélszolgálata
(Budapest, József krt. 8.)

Telefonos Ügyfélkapcsolati

munkatársakat keres

click the edit button to change this text.

Szeretnél egy jó állást?

Szeretnél egy jó hangulatú, összetartó csapat tagja lenni? Jól kommunikálsz és nem okoz nehézséget számodra a hívásindítás, a telefonon történő beszélgetés magyar és angol nyelven egyaránt? Fontos számodra az anyagi biztonság? Ebben az esetben a hirdetésünk Neked szól!

Olyan munkatárs jelentkezését várjuk, aki emberekkel akar foglalkozni és hajlandó valóban tenni is azért, hogy az embereken segítsen! Számunkra az Ügyfél az első, ezért elvárjuk, hogy ezt te is ugyanígy gondold.

El kell érned azt, hogy a webáruházunk vásárlói tájékozottak legyenek a Vitaminok helyes alkalmazását illetően, azaz olvassák el Dr. Lenkei Gábor könyveit. El kell érned, hogy a vásárlók megfelelően alkalmazzák a Vitaminokat, és így megtapasztalják a jól észrevehető életminőség-javulást, ezen ügyfelektől írásos visszajelzést kell kapnod.

Mi lesz a feladatod? Kimenő hívásokat kell indítanod, a saját ügyfélnyilvántartó adatbázisunkból, – de ezek nem hideghívások. Fel kell mérned, hogy a hívott fél hol tart az életminőség-javulás felé vezető úton. Teljeskörű tájékoztatást és tanácsadást kell végezned. A hívásokkal kapcsolatos adminisztrációs feladatokat, mint a CRM rendszer kezelése is el kell látnod, hogy pontosan fel tudd mutatni munkád eredményét.

Ha legalább középfokú végzettséggel rendelkezel, társalgási szinten beszélsz angolul, magabiztosan kommunikálsz szóban és írásban egyaránt, és tudsz önállóan, valamint csapatban is dolgozni, jelentkezz hozzánk! Mindezért cserébe minden fortélyra megtanítunk, a jól elvégzett munkádért megbecsültségre számíthatsz, hosszútávra tervezhetsz velünk.

Amennyiben a múltadban bizonyítottan jó eredményeket értél el, várjuk jelentkezésedet egy pár perces kérdőív kitöltésével!

Érdekelhet még…

Megosztás