Szaküzleti eladó – Lurdy Ház Budapest - Dr. Lenkei Állás

Szaküzleti eladó – Lurdy Ház Budapest

A Dr. Lenkei Vitamin

Szaküzleti eladó

munkatársat keres Budapestre

A Dr. Lenkei Vitamin egyedülálló tevékenységgel foglalkozik.

Speciális tanácsadást és különleges, saját fejlesztésű vitaminkészítményeket használunk arra, hogy sokkal magasabb szintre emeljük a hozzánk forduló érdeklődők életminőségét.

Minket a kiváló eredmények érdekelnek, ezekért dolgozunk, ezekre vagyunk igazán büszkék.

Látni fogod milyen nagyszerű munkát végzel, amikor boldog és elégedett ügyfelet látsz.

click the edit button to change this text.

Miről szól a pozíció:

Otthonosan mozogsz az emberek között? Örömöt jelent számodra, hogy egy olyan célért állj ki, ahol a munkád értéket teremt, és ahol azonnal láthatod az eredményét? Jó érzéssel töltene el, ha esténként úgy éreznéd, hogy ma is több embernek tudtál segíteni? Egyetértesz azzal, hogy a munkád ma meghatározza egy vállalkozás megítélését, és sikerességét? Akkor hirdetésünk neked szól.

click the edit button to change this text.

Amiben számítunk rád:

Olyan munkakört ajánlunk számodra, ahol lehetőséged lesz egy igen stabil munkahelyen, jellemzően rutinszerű, megszokott, ám nagyon szép, nemes feladatokat végezni. Betanításodban a Képzési vezető olyan szakértelemmel fog segíteni, hogy el fogod tudni sajátítani a munkafolyamatokat, hogy mielőbb te is úgy érezd, hogy hasznos tagja vagy a cégnek.
Megbecsülés és szakmai támogatás vár rád mind a tulajdonos, mind a szakmai vezető részéről, hogy mielőbbi önálló sikereket érj el. Esélyt adunk az előrelépésre – támogatjuk a karrierfejlődést és számos képzési lehetőséget kínálunk.

click the edit button to change this text.

Amiért szeretsz majd velünk dolgozni

Mi is lesz a feladatod? Általános bolti eladói munkavégzés, az üzlet rendben tartása, de ami ennél is fontosabb, hogy azáltal, hogy kézen fogod az ügyfeleinket és segítesz nekik elindulni egy jobb élethez vezető úton, látni fogod milyen nagyszerű munkát végzel, amikor boldog és elégedett ügyfelet látsz.
Képesnek kell lenned felmutatni, hogy korábban, az ezt megelőző munkáid során is tudtál energikusan dolgozni, eredményeket elérni.

A Dr. Lenkei Vitamin a sikereit az ügyfeleknél elért eredményeknek, az összetartó, képzett csapatának, emberközpontú bánásmódjának köszönheti.
Ez egy nagyon szép és hálás terület, ahol a munkád gyümölcse gyorsan látható, valamint Te is rögtön tudhatod, ha eredményes vagy.

Amennyiben úgy érzed, hogy sikeres lennél nálunk, akkor várjuk jelentkezésed az alábbi gombra kattintva.

Érdekelhet még…

Megosztás