Raktáros - Herceghalom - Dr. Lenkei Állás

Raktáros – Herceghalom

A Dr. Lenkei Egészségkultúra

herceghalmi vitamin raktárába
egy műszakos munkarendben

Raktáros

munkatársakat keres

click the edit button to change this text.

Szeretnél egy jó állást?

Szeretnél családias légkörben, támogató csapat tagjaként dolgozni, ahol a csapat tagjai igényesek egymás munkájával kapcsolatban, ugyanakkor cserébe az átlagot meghaladó emberi megbecsültséget, elismerést adnak? Ebben az esetben a hirdetésünk Neked szól! Ráadásul a teljesítményed alapján lehet előléptetési lehetőséged is!

Ha Herceghalom környéki lakos vagy, jelentkezz hozzánk, így hosszútávon sem okoz majd nehézséget számodra a bejárás. Fontos, hogy önállóan és hibátlanul tudj komissiózni, tudj keményen dolgozni és felelősséget vállalni a raktár hibátlan és zökkenőmentes működéséért. B kategóriás jogosítvánnyal kell rendelkezned, mert szükség esetén áruszállító furgont is vezetned kell. Előny, ha még targonca jogosítványod is van.

Raktárosként feladataid közé tartozik, hogy hibátlanul összekészítsd és becsomagold a Szaküzletek, Partnerek megrendeléseit, és átadd a futárszolgálatnak (komissiózás). A beérkező árukat át kell venned, le kell számolnod és a helyére kell tenned. Biztosítanod kell a raktár gördülékeny működését, a raktári rendet és tisztaságot. Részt kell venned a raktári készlet leltározásában.

Ha tudsz önállóan, valamint csapatban is dolgozni, jelentkezz hozzánk! Mindezért cserébe minden fortélyra megtanítunk, a jól elvégzett munkádért megbecsültségre számíthatsz, hosszútávra tervezhetsz velünk.
Amennyiben a múltadban bizonyítottan jó eredményeket értél el, várjuk jelentkezésedet egy pár perces kérdőív kitöltésével!

Érdekelhet még…

Megosztás