Raktáros - Herceghalom - Dr. Lenkei Állás

Raktáros – Herceghalom

A Dr. Lenkei Egészségkultúra

herceghalmi vitamin raktárába
egy műszakos munkarendben

Raktáros

munkatársakat keres

click the edit button to change this text.

Szeretnél egy jó állást?

Szeretsz egy stabil cégnél, egy összeszokott, egymást megbecsülő csapat tagjaként dolgozni? Örömöt jelent számodra, hogy egy olyan célért állj ki, ahol a munkád értéket teremt, mert a komissiózó munkád hozzájárul ahhoz, hogy a vitaminjaink eljussanak az emberekhez?
Egyetértesz azzal, hogy a munkád ma meghatározza egy vállalkozás sikerességét?
Akkor hirdetésünk neked szól.

Ha Herceghalom környéki lakos vagy, jelentkezz hozzánk, így hosszútávon sem okoz majd nehézséget számodra a bejárás. Fontos, hogy önállóan és hibátlanul tudj komissiózni, számlázni, bevételezni, tudj keményen dolgozni és felelősséget vállalni a raktár hibátlan és zökkenőmentes működéséért. B kategóriás jogosítvánnyal kell rendelkezned, mert szükség esetén áruszállító furgont is vezetned kell. Előny, ha még targonca jogosítványod is van.

Raktárosként feladataid közé tartozik, hogy hibátlanul komissiózz, azaz összekészítsd és becsomagold a Dr. Lenkei Szaküzletek és Partnerek megrendeléseit, és átadd a futárszolgálatnak. A beérkező árukat át kell venned, le kell számolnod és a helyére kell tenned. Biztosítanod kell a raktári rendet és tisztaságot. Részt kell venned a megrendelések számlázásában, és a raktárkészlet leltározásában is.
A teljesítményed alapján lehet előléptetési lehetőséged is!

Ha tudsz önállóan, valamint csapatban is dolgozni, jelentkezz hozzánk! Mindezért cserébe minden elméleti és gyakorlati fortélyra megtanítunk, a jól elvégzett munkádért megbecsültségre számíthatsz, hosszútávra tervezhetsz velünk.

Amennyiben a múltadban bizonyítottan jó eredményeket értél el, várjuk jelentkezésedet egy pár perces kérdőív kitöltésével!

Érdekelhet még…

Megosztás