Eladó - Dr. Lenkei Állás

Eladó

A Dr. Lenkei Egészségkultúra

budapesti Szaküzleteibe

Eladó

munkatársakat keres
  • Jávorné Major Nóra vagyok a Dr. Lenkei Egészségkultúra budapesti és székesfehérvári üzleteink vezetője. Célunk, hogy a hozzánk fordulók megtapasztalják az egyértelmű életminőség- javulást. Csapatom tagjaival minden nap ezen a nemes célon dolgozunk. Legyél részese Te is sikereinknek, erősítsd csapatunkat és csatlakozz hozzánk Eladó-Tanácsadó Munkatársként. Egy vidám, sikeres és összetartó csapat vár.

    Jávorné Major NóraA Dr. Lenkei Egészségkultúra Szaküzleteinek vezetője

click the edit button to change this text.

Szeretnél egy jó állást?

Szívesen dolgozol csapatban és az önálló munkavégzéstől sem rettensz meg?
Jól kommunikálsz és még otthonosan is mozogsz a kereskedelem világában?
Hosszútávra szeretnél elhelyezkedni egy stabil munkahelyen?

Ebben az esetben a hirdetésünk Neked szól!

Olyan munkatársak jelentkezését várjuk, akik emberekkel akarnak foglalkozni és hajlandóak valóban tenni is azért, hogy az embereken segítsenek!

Mi lesz a feladatod?
A Szaküzletbe betérő ügyfelek köszöntése, igényfelmérés, tanácsadás. Ha ez megtörtént, az ügyfelek barátságos, pontos kiszolgálása, a pénztárgép magabiztos, precíz kezelése.
Feladataid közé tartozik még Dr. Lenkei Vitamin Szaküzlet tisztántartása, az árukészlet figyelése, árurendelés, bevételezés, valamint az üzlet nyitása és zárása.

A vezetőség pontos, precíz munkát vár el, a feladatok színvonalas elvégzéséhez képzéseken kell részt venned és ügyfél-orientált gondolkodással kell rendelkezned.
Számunkra az Ügyfél az első, ezért elvárjuk, hogy ezt te is ugyanígy gondold. A magas színvonal reprezentálásaként fontos a jó, tiszta, ápolt megjelenés, amelyhez formaruhát biztosítunk.

Önállóan végezheted a munkádat, miután minden fortélyra megtanítottunk.

Jól elvégzett munkádért cserébe megbecsültségre számíthatsz tőlünk. Egy igazán jól szervezett és stabilan működő csapat hasznos tagja lehetsz.

Amennyiben a múltadban bizonyítottan jó eredményeket értél el, várjuk jelentkezésedet egy pár perces kérdőív kitöltésével!

Érdekelhet még…

Megosztás