Tanácsadó - Dr. Lenkei Állás

Tanácsadó

A Dr. Lenkei Egészségkultúra

Tanácsadó munkakörbe

munkatársat keres
 • Csergezán Olga vagyok a Dr. Lenkei Egészségkultúra budapesti és székesfehérvári üzleteinek vezetője. Büszke vagyok, hogy csapatom tagjaival nap mint nap sok hozzánk betérő ügyfél életminőségén tudunk javítani. Legyél Te is részese sikereinknek, csatlakozz Tanácsadó Munkatársként összetartó, ambiciózus csapatunkhoz.

  Csergezán OlgaA Dr. Lenkei Egészségkultúra Szaküzleteinek vezetője

A Dr. Lenkei Egészségkultúra egyedülálló tevékenységgel foglalkozik.

Speciális tanácsadást és különleges, saját fejlesztésű vitaminkészítményeket használunk arra, hogy sokkal magasabb szintre emeljük a hozzánk forduló érdeklődők életminőségét.

Minket a kiváló eredmények érdekelnek, ezekért dolgozunk, ezekre vagyunk igazán büszkék.

Tanácsadó munkatársként – még mielőtt felvennéd a munkaköröd feladatait – alapos képzésben részesülsz, amelynek során megismered a Dr. Lenkei Egészségkultúra működésének alapjait. (Arról, hogy milyen szép eredményeket érhet el egy Tanácsadó az ügyfeleinknél, a www.drlenkei.org honlapon az „Egy kis napsütés” rovatban találsz bővebb információkat.)

Így képzett Tanácsadóként magabiztosan, kétségek nélkül indulhatsz el ezen az úton, ebben a munkakörben.

click the edit button to change this text.

Olyan munkatársat keresünk, aki:

 • Szeret emberekkel foglalkozni, emberekkel beszélni, embereknek segíteni.
 • Szereti a kiszámíthatóságot, és szeretne hosszú évekig egy valóban stabil, megbízható munkahelyen dolgozni.
 • Képes a megtanult standard módszereket alkalmazni a munkájában, anélkül, hogy eltérne a megtanultaktól.
 • Képes felelősséget vállalni azért, hogy a Dr. Lenkei Egészségkultúra küldetését szem előtt tartva végezze a Tanácsadói feladatait.
 • Fontosnak tartja saját személyes fejlődését, szeret olvasni, szeret új dolgokat megtanulni.
 • A megtanult feladatokat szívesen végzi mindenféle változtatás nélkül, annak érdekében, hogy a jól bejáratott módszereket sikeresen alkalmazza. Csak akkor változtatja meg a dolgokat, ha az feltétlenül szükséges.

click the edit button to change this text.

Mit kínálunk Neked?

 • Kezdő fizetés nettó 240.000 Ft/hó (bruttó: 360.900 Ft), amely a teljesítménytől függően meghaladhatja a nettó 300.000 Ft/hó szintet is.
 • Színvonalas munkakörnyezetben, nagyon jó csapat tagjaként dolgozhatsz. Olyan munkahelyen, ahol nincs áskálódás, furkálódás. Ahol egymás tisztelete és segítése a minimális alapkövetelmény.
 • Nálunk nincs szubjektív megítélés, munkatársainkat kizárólag kézzel fogható tények, az elvégzett munkájuk, az elért teljesítményük alapján ítéljük meg.
 • Egy Tanácsadó megítélésében a legfontosabb szempont az, hogy hány embernek tudott hatékonyan segíteni abban, hogy az életük minősége magasabb szintre emelkedjen.
 • Mi tiszteljük és megbecsüljük a jó teljesítményt.
 • A munka nagyon szép, sok örömmel jár, a hálás ügyfelek nagyon gyakran bearanyozzák a Tanácsadók napjait.

Amennyiben szeretnél ehhez a kiváló csapathoz tartozni, szeretnél örömteli, értelmes alkotómunkát végezni, szeretnél biztonságban, emberi és anyagi megbecsültségben dolgozni, várjuk jelentkezésedet.

Ne lepődj meg! Személyzetkiválasztási rendszerünk alapos és szigorú. Nálunk dolgozni ugyanis nemcsak öröm, hanem megtiszteltetés is egyben.

Érdekelhet még…