Call center - Dr. Lenkei Állás

Call center

Webáruház tanácsadó - Call Center

A Dr. Lenkei Egészségkultúra

Call center munkakörbe

munkatársat keres

A munkavégzés helyszíne a Dr. Lenkei Egészségkultúra Központja – Budapest, József krt. 8.

 • Jóni-Apostol Hajnalka vagyok a Dr. Lenkei Egészségkultúra Webáruház és Ügyfélszolgálat vezetője. Büszke vagyok arra, hogy 12 éve képviselem és erősítem a Dr. Lenkei Egészségkultúra csapatát. Büszke vagyok arra, hogy munkámmal minden nap hozzájárulhatok ahhoz, hogy Ügyfeleink megtapasztalhassák az életminőség-javulás élményét. Csatlakozz hozzánk, ha te is részese szeretnél lenni ennek a csodának! Vidám és összetartó csapat vár téged!

  Jóni-Apostol HajnalkaA Dr. Lenkei Egészségkultúra Webáruház és Ügyfélszolgálat vezetője

click the edit button to change this text.

A Callcenter-munkatárs feladata telefonálás, de NEM hideghívásos értékesítés!

Nálunk sokkal értékesebb munkát végezhet ennél.

A Dr. Lenkei Egészségkultúra egyedülálló tevékenységgel foglalkozik.

Szaküzleteinkben és ügyfélszolgálatunkon speciális tanácsadást és különleges, saját fejlesztésű vitaminkészítményeket használunk arra, hogy sokkal magasabb szintre emeljük a hozzánk forduló érdeklődők életminőségét.

Minket a vásárlóinkkal elért kiváló eredmények érdekelnek, ezekért dolgozunk, ezekre vagyunk igazán büszkék.

Callcenter-munkatársként – még mielőtt felvenné a munkaköre feladatait – alapos elméleti és gyakorlati képzésben részesül, amelynek során megismeri a Dr. Lenkei Egészségkultúra működésének alapjait.

click the edit button to change this text.

Olyan munkatársat keresünk, aki:

 • Aki szeretne a vásárlóinknak segíteni abban, hogy a vitaminok helyes alkalmazásával egyértelmű, jól megfigyelhető életminőség-javulást érjenek el.
 • Ennek érdekében kimenő hívásokat indít saját ügyfélnyilvántartó adatbázisunkból, felméri, hogy az adott ember hol tart az életminőség-javulás felé vezető úton, és megadja neki a megfelelő információkat, adatokat a továbblépéshez.
 • Kifejezetten szeret és tud emberekkel telefonon kommunikálni, foglalkozni, embereknek segíteni.
 • Fel tudja mérni az ügyfelek igényeit, ennek megfelelően képes megoldani az esetlegesen felmerülő problémákat.
 • Társalgási szinten beszél angolul, és akinek nem okoz gondot az angol nyelvű telefonálás sem.
 • Szereti a kiszámíthatóságot, és szeretne hosszú évekig egy valóban stabil, megbízható munkahelyen dolgozni.
 • Ügyfélszolgálati munkakörben szerzett tapasztalattal rendelkezik.
 • A megtanult feladatokat szívesen végzi mindenféle változtatás nélkül, annak érdekében, hogy a jól bejáratott módszereket sikeresen alkalmazza. Csak akkor változtatja meg a dolgokat, ha az feltétlenül szükséges.
 • Képes felelősséget vállalni azért, hogy a Dr. Lenkei Egészségkultúra küldetését szem előtt tartva végezze a Callcenter-munkatárs feladatait.

 • Fontosnak tartja saját személyes fejlődését, szeret olvasni, szeret új dolgokat megtanulni.
 • Vállalja, hogy egy szigorú, több lépcsős kiválasztási folyamatban vegyen részt, melynek része referenciaellenőrzés, illetve a korábban elért eredmények bemutatása. Ebben a kiválasztási folyamatban valóban csak a legrátermettebbek nyerhetnek felvételt.

click the edit button to change this text.

Amit mi kínálunk Neked, amiben mások vagyunk

 • Színvonalas munkakörnyezetben, nagyon jó csapat tagjaként dolgozhat. Olyan munkahelyen, ahol egymás tisztelete és segítése a minimális alapkövetelmény.
 • Nálunk nincs szubjektív megítélés, munkatársainkat kizárólag kézzel fogható tények, az elvégzett munkájuk, az elért teljesítményük alapján ítéljük meg.
 • Egy Callcenter-munkatárs megítélésében a legfontosabb szempont az, hogy hány embernek tudott hatékonyan segíteni abban, hogy az életük minősége magasabb szintre emelkedjen.
 • Fix fizetés, amelyhez a teljesítménytől függően további, figyelemre méltó összegű jutalom is hozzáadódhat.

Amennyiben szeretne ehhez a kiváló csapathoz tartozni, szeretne örömteli, értelmes alkotómunkát végezni, szeretne biztonságban, emberi és anyagi megbecsültségben dolgozni, várjuk jelentkezését!

Érdekelhet még…